Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2009.08.14

Szereplők:

Gloria Leal
(Chantal Baudaux)

Bájainak és spontán, tüzes természetének köszönhetően mindenki szereti őt. Joaquina Leal lánya, akitől a magabiztosságát és az optimizmusát örökölte. Hamarosan befejezi tanulmányait a szépművészeti főiskolán. Diplomamunkáját a titokzatos Júdás Asszonyáról írja. Emiatt, akarata ellenére, az események középpontjába kerül. A férfit, aki megváltoztatja az életét, Salomon Vaismannak hívják

 Salomon Vaisman
(Juan Carlos García)

A Del Toro pincészet főnöke. Szoros kapcsolatban áll Emmával, a gyönyörű és szenvedélyes asszonnyal. Nyíltan élvezi az élet örömeit, büszke szakmai és magánélete sikereire. Emiatt gyakran arrogánsnak tűnik. Szülei külföldön élnek, ezért ő vezeti a családi vállalkozást. Igazi szívtipró, aki a férfiakban féltékenységet és gyűlöletet ébreszt. Személyisége és lelki világa valódi kincseket rejteget.

Emma Brandt Echenagucia
(Mirella Mendoza)

Intelligens, csinos, jó ízlésű és stílusos nő. Igazi hercegnőnek érzi magát. Amikor mások róla és az ő jó szívéről beszélnek, ő álszerényen hallgat. Szexuálisan kielégületlen. Az egyetemen olyan körülmények között veszítette el a szüzességét, hogy egy életre elment a kedve minden "vulgáris és barbár" tevékenységtől. Hivatalosan magányos, de élettársi kapcsolatban él Salomon Vaismannal. Nem szereti őt, de a társadalmi rangját neki köszönheti.

Buenaventura Briceńo
(Roberto Moll)

Buenaventura egy jezsuita misszióban nevelkedett, ahol mélyen vallásos emberré vált. A múlt titkainak őrzője. Erős hitének és bölcsességének köszönhetően a város összes emberének a bizalmasává vált. Valamikor Juan Vicente Del Toro üzlettársa volt, de egy nő miatt elvesztette az egész vagyonát. Nyugodt és kiegyensúlyozott ember, aki titokban szerelmes volt társa özvegyébe. Ő Laura apja.

Altagracia del Toro
(Astrid Carolina Herrera)

Gyönyörű, mély tekintetű asszony. Húsz évet töltött börtönben egy gyilkosságért, amit nem ő követett el. Jólétben, luxus körülmények között nőtt fel, de továbbra is magában őrzi az erőszak emlékét, amit egy közeli hozzátartozója követett el rajta. Most vissza akar térni, hogy újra felépítse az életét, bár nem hiszi, hogy valaha újra boldog lehet. Először is vissza akarja szerezni a pincészetet. Marcos Rojas Paúl az egyetlen férfi, aki újra felébresztheti benne a boldogabb életbe vetett hitet.

Marcos Rojas Paúl
(Luis Gerardo Núńez)

Gazdag, elvált újságíró. Húsz év után visszatér a városba, amelyben annak idején jelentős szerepet játszott egy ártatlan nő elítélésében. Vagyonát orvosokra költötte, akiktől az remélte, hogy segítenek neki fiúgyermeket nemzeni. Több nőt is szeretet, de egyikkel se volt boldog igazán. Büszkesége nem engedi, hogy beismerje: tévedett, amikor részt vett Júdás asszonya legendájának megteremtésében. Ezt a hibáját úgy akarja helyrehozni, hogy közeledni próbál Altagraciához.

 

Marina Batista
(Gledys Ibarra)

Altagracia mostohatestvére. Juan Vicente Del Toro vérszerinti lányaként a borászat egy részét ő örökli. Eleinte kiegyensúlyozott és nyugodt személyiség, de az események hatására fokozatosan megváltozik, egészen addig, míg saját, belső tüze el nem emészti őt. Varázsát még akkor se veszíti el, amikor depressziós lesz. Legjobban attól fél, hogy valaki napvilágra hozza a múlt titkait

 

Ernesto Sinclair
(Karl Hoffman)

A del Toro pincészet egyik vezetője. Több éves szerelem fűzi őt Laura Bricenohoz, aki viszonozza érzelmeit. Ennek ellenére soha se kérte meg a nő kezét. Rokonai halála óta pánikszerűen fél a családalapítástól. Nem mulaszt el egyetlen vasárnapi misét se. Szerény, visszahúzódó ember, aki kerüli a fizikai kontaktust másokkal. Hallgatása mély titkokat takar.

 

Joaquina Leal "Juaca"
(Julie Restifol)

Szerelme elhagyta, ezért egyedül kellett eltartania magát és felnevelnie a lányát, Gloriát. Kis teherautóján járja a környéket kereseti lehetőség után kutatva. Az élet kemény, nyers nővé faragta őt. Mivel homoszexuális hajlamokkal gyanúsítgatják, igyekszik nőiesebbé tenni magát. Tucatnyi férfival volt már, de megtanulta, hogy nélkülük is jól boldogul.

 

Ludovico Agüero del Toro
(Javier Vidal)

Kifinomult, de egyben arrogáns is. Mindig is a pincészetet öröklő Altagracia közelében próbált lenni. Egész életében nagyszabású tervei voltak, azonban soha se volt több, mint egy mások számláján élősködő, közönséges alak. Agyában olyan gondolatok születnek, amelyek még a legsötétebb lelkű embereket is megrémisztenék. Van egy felesége, aki csodálja őt. Két gyermek - Alirio és Ismael - apja. Megveti Ismaelt, mert szerinte túl gyenge és esetlen.

 

Petunia López Redill
(Ambar Díaz)

Egy hiú, kényes, kiscica. Nem éppen példás tanuló, de elég pénze van ahhoz, hogy anyagilag támogatni tudja a Júdás asszonya film elkészítését. Vidám, élettel teli lány, aki erősnek tartja magát, de nem veszi észre, hogy naívitását kihasználják. Szívesen megházasodna, de idővel aggályai támadnak barátja férfiasságát illetően...

Chichita Agüero del Toro
(Dora Mazzone)

 

Ludovico felesége, Alirio és Ismael anyja. Nehéz gyerekkora volt. Apja soha sem tekintette őt a saját lányának. Anyja halála után nagybátyja nevelte, aki előbb megerőszakolta, majd -miután nem tudta elérni, hogy belészeressen-megmérgezte magát. Ezen élmények hatására kettős személyiség alakult ki benne: egyrészt frivol nőként él, akit csak a ruhák érdekelnek, másrészt nemes misszionárius lélek.

Ricarda Araujo
(Fedra López)

Érzéki, de egyben ellentmondásos nő, aki jobban akar fényleni, mint amennyire képes. Teste csábítóan hat a férfiakra, de a szavai elriasztják őket. Bár Ludovico szeretője, valójában konzervatív nézeteket vall. Ilyen szellemben próbálja felnevelni egyetlen lányát is. Férje az esküvőjük után néhány nappal meghalt., de később mégis előkerül..

 

Alirio Agüero del Toro
(Albi de Abréu)

Ludovico és Chichita idősebb fia. A szarkazmus és a manipuláció királya. Elkényeztetett, neveletlen ficsúr, akinek még egyetlen nő se tudott ellenállni. Rafinált és éleseszű ember, aki mások felé képes a legjobb arcát mutatni. Ha valaki az útjába áll, nem riad visszat attól, hogy tönkretegye. Mindene megvan, ennek ellenére gyűlöli Salamont, aki szintén pályázik Gloria szívére.

 

Ismael Agüero del Toro
(Nacho Huett)

Ludovico és Chichita második gyermeke, örök lázadó típus. Érzékeny, magányos alak. Ő az egyetlen, aki felfedezi anyja kettős személyiségét. Szexuális élete a nyilvános házra korlátozódik. Festő szeretne lenni. Önfejű és igyekszik olyan hatást kelteni, mintha nem lennének problémái. Egyik legnagyobb vágya, hogy az apja megszeresse őt.

További szereplők:

Concetta Lo Dolce (Sagrario del Toro)
Sandy Olivares (Renato (René) Fabianni)
Kareliz Ollarves (Micaela Bellorín)
Juan Carlos Tarazona (Padre Sebastián)
Freddy Aquino (Gabriel Perdomo)
Betty Ruth (Berenice del Toro)
Elisa Stella (Isabel)
Virginia Vera (Santia)
Miguel A. Rodriguez (Pitercito)
Juan Carlos Gardie (Julian Morera)
Rodolfo Renwick (Simon)
Marcos Campos (Leoncio)
Deyalit López (Lila Alvarez)
Liliana Melendez (Rebeca)
Susej Vera (Lorena)
Ileana Aloma (Ivonne)
Kristin Pardo (Carmen Rosaura Guerrero)
Rhandy Pińango (Calixto)                                                                                                                   
Cordelia Araujo Ramirez(Estefania Lopez)
Laura Briceńo(Kiara)


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

júdás asszonya

(Kanálos Kittike, 2015.01.29 13:15)

nagyo szeretem ezt afilmet !!!!super!!!

fer

(fernada, 2011.07.08 18:22)

 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 216753
Hónap: 4633
Nap: 119