Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spoileres információk

2009.08.28

Először még csak egy júdás asszonya van, de aztán szerez magának egy segítőtársat.Az úgynevezett ,,fő" júdás Asszonya nő lesz, méghozzá a hat nő közül az egyik:

 

 

A,,fő" Júdás Asszonyának  a ,, fő" segéde pedig egy férfi lesz.....

Júdás Asszonya néhány embert viszont egyáltalán nem bánt , akiket szeret, pl.

 

- Gloriat (Őt még meg is védi egyszer Aliriotól)

- A 6 nő közül csak 1-et akar megölni, de az nem sikerül neki, mert kiszabadítja egy ember, akit később viszont ezért megöl.

- Berenicet sem bántja soha, Salomont csak egyszer támadja meg, de aztán a végén nem öli meg, Gloria miatt

 

Glorianak látomásai vannak, és Sebastian atya jelenik meg mindig neki, aki miatt elítélték Altagraciat,mert azt hitték,hogy Altagracia ölte  meg, de később kiderül,hogy nem ő volt.

 

Sebastian mindig megmutatja Glorianak, hogy éppen hol van Júdás Asszonya és áldozata.

 

Még az is kiderül,hogy Marcos Rojas Paul, azért ilyen ellenséges Altagraciaval, mert Sebastian Marcos testvére volt.De később, amikor Marcos megtudja,hogy nem Altagracia ölte meg, szerelmes lesz a nőbe...

 

 

Júdás Asszonya az utolsó részben fedi fel a kilétét, Júdás Asszonya fő segédjét pedig A fiatalok találják meg Sebastian segítségével, aki Gloriat vezeti A 119.részben..

Salomon és a segéd elkezdenek bírkózni majd végül Salomon nyer, és leveszi az állarcot a segédről.A rendőrség ezután börtönbe is zárja, de a segéd soha nem árulja el a mestere nevét...

 

A rendőrség folyton próbálja elkapni a ,,Mestert", azaz a fő Júdás asszonyát, de soha nem sikerül nekik, Júdás Asszonya mindig túl jár az eszükön.

Kép

 

És ezért rengeteg áldozat lesz, ami azt jelenti,hogy a novella végére, Júdás asszonya szinte kiírtja a szereplőgárdát:

 

 

A sorozat közben számtalan ember gyanúsított, és amikor gyilkosság történik, a hat nő közül mindig megjelenik valaki, de amikor a gyilkosság van a 6 nőt egyáltalán nem mutatják.

Azért beszélek ilyen körvonalazva, mert sokan vannak, akik most látják először a sorozatot, és név szerint nem akarom lelőni a poént.

A másik kérdés Gloria családfája.Először az az alapsztori,hogy  Gloria  Juaqua és Baltorome del Toro lánya(Altagracia testvére, Berenice fia), aki már meghalt.Aztán egyre több minden derül ki,hogy vajon miért jelenik meg Sebastian atya Glorianak, a végén ugyanis kiderül,hogy Gloria és Sebastian rokonok, méghozzá nagyon közeliek, és hogy a szülei még véletlenül se azok akikről azt hitte....

 

 

A spoilerekről ennyit, az igazság kiderül, ahogy megyünk előre a sorozatban, de Fő Júdás Asszonyának mindig más lesz a gyanúsított....

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 216748
Hónap: 4632
Nap: 119