Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Január 3.ika

2010.01.15

Január 3.ika, amely megváltoztatta mind a hat nő életét. Nézzük meg lépésenként, mi volt:

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Altagracia szerelme, Sebastian pap lett, ezért bosszúból Altagracia úgy döntött, hogy hozzámegy Julian Morerahoz. 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Január 3.-ára tervezték az esküvőt, Altagraciát elkísérte mind az öt barátnője (Laura,Ricarda,Chichita,Marina és Juaca), hogy együtt keressék meg Altagracia apjának elásott pénzét a Del Toro borászat pincéjében, és hogy aszisztáljanak az esküvőhöz.

Egy munkás is csatlakozott hozzájuk, Adalberto, de ahelyett hogy segített volna a pénzkeresésben, megerőszakolta Laurat. Utána Adalbertot mind a 6-an együttes erővel megölték. Ezután megjelent Sebastian, a 6 nő megfenyegette, hogy ne szóljon a rendőrségnek. 

Sebastian elment és felhívta a testvérét, Marcost, hogy segítenie kell egy nőn. (Bár hatan voltak, őt csak Altagracia érdekelte).

Ezután 6-an elásták Adalberto holttestét a pincében.

-->Laura elment megkeresni Sebastiant, de amikor visszajött, azt mondta, hogy nem találta.
-->utána Juaca és Ricarda mentek ki megkeresni Sebastiant, Juaca tudott is beszélni vele, a pap elárulta, hogy kilép a rendből és feleségülveszi Altagraciat, valamint hogy vissza fogja szerezni a lányukat, Gloriat, akit Altgaracia Juacanak adott.
-->Chichita is kiment egy kis időre utána pedig
--> Altagracia, aki megtalálta a padsoron a kesztyűjét, de véres volt. A vér egészen a gyontatóig vezetett, és meglátta az anyját. Elküldte azonnal, és amikor kinyitotta a gyontató ajtaját, meglátta benne Sebastiant, akinek a nyaka köré drót volt kötve, és már haldoklott.
 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kiszabadította és próbálta kivonszolni a gyontatóból..

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 


 

Sebastian utolsó kérése az volt, hogy hadd lássa a lányát. Ezután Altagracia karjai közt halt meg.

Isabel belépve a templomba, meglátta Altagraciat, ahogy a halott papot vonszolja, és mivel azt hitte, hogy ő ölte meg, elment értesíteni a rendőrséget.

 

 

Altagracia visszarohant a lányokhoz, és elmondta nekik, hogy Sebastian halott, és Isabel most azt hiszi,hogy ő ölte meg. Ezután elvitték Sebastian holttestét, és Adalberto mellé temették el, majd megesküdtek mind a 6-an ,hogy soha nem mondják el a január 3.-ai történteket. Ennek az emlékére kiosztottak mindenkinek egy szent júdás medált, amelyet mind a 6 nő visel a sorozat folyamán.

 

 Utána elmenekültek, de Altagraciat nemsokára elkapták, és 20 év börtönre ítélték, egy olyan gyilkosságért amit nem ő követett el. Marcos, Sebastian testvére ragasztotta a ,,Júdás Asszonya" nevet Altagraciara, amikor azt hitte, hogy ő a bátyja gyilkosa. 

 

 20 év után, már Júdás Asszonya néven folytatódnak a gyilkosságok, és midn a 6 nő folyton gyanúba keveredik, amikor valaki meghal, mind a 6 nő eltűnik...

A sorozat folyamán ezen a napon történteket akarja mindenki kideríteni, és hogy ki Júdás Asszonya, aki most 20 év után gyilkolja a lakosságot..

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re:tina.kovi

(Krisztina( a szerk.), 2010.08.28 13:00)

Azért, mert amikor lecsukták senki nem hitt neki, megalázták, és ezért bosszút esküdött.Az utolsó részben ezt mind el is mondja.

tina.kovi1@gmail.com

(gumibogyo, 2010.01.17 08:03)

Miért lett Altagraciából Júdás asszonya? Nem igazán értem az okot.

 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 216750
Hónap: 4634
Nap: 118