Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Astrid Carolina Herreraval

2009.08.28

Következő interjúnkban Astrid Carolina Herrera elárulja élete néhány titkát aZone Romantica rajongóinak.

Én és a családom

Hatan vagyunk testvérek, én vagyok a negyedik. Nagy család vagyunk, ami viszonylag szokatlan manapság. Született fővárosi lány vagyok. Mindig is szerettem énekelni, játszani. A családi összejöveteleken énekeltünk, bohóckodtunk, szavaltunk, másokat utánoztunk, ezért bizonyos szinten ez családi vonás. A szüleimnek nagyon tetszett egy belga hercegnő neve - Asztrid. Valahol elolvasták, hogy az Asztrid csillagot jelent. A második nevem azért lett Carolina, mert akkoriban népszerűek volt a Carolina-babák, és a nővérem, arra kérte a szüleimet, hogy Carolinának kereszteljenek. Úgy érzem, végre komoly, határozott, érett nő lettem. Jól nevelt vagyok, bár sokszor kibújik belőlem az elkényeztetett kislány. Ez a természetem része - ezzel születtem, és így is fogok meghalni. Akik szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.

Nagyon érzékeny vagyok. Ezt hívhatnánk gyengeségnek is, bár szakmai szempontból inkább erény, mert ha nem lennék érzékeny, nem tudnám beleélni magam a szerepeimbe.

A világ azoké, akik meg akarják hódítani. Függetlenül attól, hogy valaki nő vagy férfi, ha akarja, megteheti!

Imádom az édességeket. Minden nap eszek egy kis csokit vagy fagyit. Rengeteg vizet iszom. Soha nem ülök ki a napra, egyetlen percre sem. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, és soha nem bújok ágyba sminkkel az arcomon.

Házasság és szerelem

Nem volt sok komoly kapcsolatom volt, de vannak barátaim, akikkel elmehetek vacsorázni, táncolni, szórakozni. Hál Istennek, átéltem és tudom mi az a szerelem. Jelenleg főleg azt akarom érezni, hogy élek. Elég határozott és dinamikus vagyok - talán azt is mondhatjuk, hogy néha belém bújik a kis ördög. Voltam férjnél, de elváltam. Sokan azt mondják, hogy a partnereim mind rondák voltak. Úgy gondolom, a férfi olyan, mint a medve, minél csúnyább, annál szebb. Nekem nem számit, hogy magas, alacsony, kövér vagy sovány. Az a fontos, hogy a társam, mindenben támogasson engem, ahogyan én is támogatom őt. Egészséges nő vagyok, bármikor teherbe eshetek, de ez még nem történt meg.Kép

Pályafutásom

Ismael Sousa, a venezuelai szépségverseny főnöke fedezett fel. A mexikói katonai akadémia szépségkirálynője voltam. Odajött hozzám és azt mondta, hogy induljak a Miss Venezuela szépségversenyen. Miután azt is megnyertem, képviselnem kellett az országomat a Miss World választáson. Az életem úgy felgyorsult, hogy alig tudtam követni. Egyszer megkerestek telefonon a Radio Television Caracas-tól, és szerepet ajánlottak. Mondtam, hogy soha nem tanultam színjátszást és soha nem játszottam egyetlen szerepet sem. Azt válaszolták, ne aggódjak, biztosítanak tanárnőt, egy nagyon ismert színésznőt - Maria Perez Diazt. Az első szerepem nagyon kedves volt, Estefania Bertucci-t alakítottam. Hercegnőnek szólították, mert nagyon gazdag lány volt, aki beleszeretett egy szegény költőbe. Megható történet.

A Marte tévénél nagyon érdekes szerepeket kaptam - többek között játszottam a La loba herida” című sorozatban. Egy olyan lányt alakítottam, aki a testvéréért akar bosszút állni, éppen ezért álcázza magát, belebújik a testvére bőrébe, férfiruhákat visel. Közben megismeri élete nagy szerelmét.

A Marte-nál töltött három év elteltével átmentem a Venevision-hoz, ahol a Morena Clara című sorozatban kezdtem játszani. Ez hatalmas nemzetközi sikert hozott. Ezután egy nagyon szép sorozatban szerepeltem, amelyet Leonardo Padron írt Telihold szerelemesei címen. Aztán elhívtak az Egyesült Államokba, Miamiba, ahol a “Secreto de Amor” című telenovellában szerepeltem.

Ezután lettem Júdás asszonya. Ez a szerep elismerést és sikert hozott nekem Mexikóban, hiszen megkaptam a legjobb színésznő díját. Itt, Venezuelában, Júdás asszonya kiléte a tévécsatorna legféltettebb titka volt. Egyesektől azt kérték, írjanak alá titoktartási fogadalmat, vagyis nem árulhatják el, mi lesz az utolsó részben. Egyik nap a producer odajött hozzám egy borítékkal a kezében és azt mondta: “Senkinek sem szabad elárulnod, amit mondani fogok. Te vagy Júdás asszonya!” A forgatás előtt mindig bezárkóztam az öltözőmben, mert egy komor, szomorú nőt kellett eljátszottam. Összpontosítottam, és nem akartam, hogy bárki megnevetessen vagy kizökkentsen. A hősnő sötétségben élt, és az idő tájt én is elég komor időszakon mentem át a betegségem, és a testvérem halála miatt. Ráadásul Venezuela is elég komoly válságban volt. Minden alak, amelyet valaha eljátszottam, valahogy testet öltött az életemben is.

Érdekes, összetett szerepet kaptam az Enganada című sorozatban, amely sok mindenben különbözött a korábbiaktól. Szerintem senki nem számított arra, hogy láthatja ezt az oldalamat is. Határozott, merész, igazi nagyvilági nőt alakítottam, aki tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet. Teljes mértékben elfogadtam magam, úgy éreztem, mintha Astrid, a romantikus, aranyos, kislány mellett váratlanul megjelent volna egy szenvedélyes nő, aki képes teljes életet élni.

Sok-sok csókot és szerető ölelést küldök a Zone Romantica nézőinek és a sorozatok rajongóinak!

forrás: zone romantica

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gyöngy virág u 28 19 ker

(kardos rebeka, 2009.12.11 13:40)

köszi ASTRID hogy elárultad hogy te vagy JUDÁS ASSZONYA!

 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 216749
Hónap: 4633
Nap: 118