Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(50)

2010.02.15

122.
Altagracia elhatározza, hogy megváltozik, hozzámegy Marcoshoz, és a külsejét is megváltoztatja. Miközben Gloria és Salomon Ismael szobájában kutatnak az ellenszer után, képeket találnak. Közben Ismael a cellában nekitámad Lilának. Chichita megtalálja a fia naplóját, remélik, hogy benne van az ellenszer neve. Juaca is megérkezik, és utasítja, hogy engedje el Lilát. Juaca figyelmezteti Ismaelt, hogy hagyja békén a lányát. Ismael azt mondja, hogy Gloria a halál angyala. Glora elmegy a börtönbe, és beviszi Ismael naplóját, kéri, hogy árulja el a méreg nevét, hogy megmenthessék Panchot. Calixto egy üzenetet talál az asztalán, hogy Júdás asszonya a lakásában várja. Calixtoval felhívatja Lilát, és követeli, hogy engedjék szabadon Ismaelt. Lila belemegy az alkuba, de mire Calixto lakásába érnek, a nyomozót holtan találják. Altagracia és Marcos bejelentik, hogy kitûzték az esküvõjük napját. Lila teljesen kiborul, mikor kiderül, hogy elvesztették Ismael nyomát. Alirio próbálja meggyõzni Ismaelt, hogy meneküljön az országból.

123.
Ismael felhívja Juacat, és közli, hogy éjszaka átváltozik Gloria Júdás asszonyává. Ismael az amfiteátrumhoz csalja Gloriát. Lila és a rendõrök csapdába csalják Ismaelt. Mindenki megérkezik az amfiteátrumba, és kéri Ismaelt, hogy engedje el Glóriát. Pancho állapota gyorsan javul. Simon beront Michaela szobájába és szerelmet vall. Ludovico is próbálja lebeszélni a fiát, nehogy butaságot kövessen el. Gloria látja Sebastian atyát, és azt hiszi, hogy azért jött, mert õt fogják megölni. Salomonnak sikerül megmenteni Gloriát. A rendõrök tüzet nyitnak Ismaelre. Ludovico belebolondul a fia elvesztésébe. Mindenki Pancho és Cordi esküvõjére készül, kivéve Juaca, mert õ pincében keresi a pénzt. Mait sikeresen meg is talál.

124.
Ludoviconak elborult az elméje, ezért új elnököt kell kinevezni. Pancho el akar menekülni a templomból, de Ricarda fegyverrel kényszeríti, hogy az oltár elé menjenek. Altagracia egy pillanatra Sebastiant látja a templomban. Cordelia megbocsát Rebecának. Alirio a lakására csalja Gloriát, akit megpróbál megerõszakolni. Júdás asszonya közbelép, és elkapja Aliriot. Salomon és Marcos elindulnak az Aguero házba. Chichita teljesen kiborul, hogy a másik fiát is elvesztette. A grafológiai vizsgálatból kiderül, hogy Júdás asszonya vagy Juaca vagy Ricarda. Gloria azt szeretné, ha az elnök Altagracia lenne, de õ azt javasolja, hogy Salomon leszen az elnök. Gloria vizsgálataiból kiderül, hogy gyermeket vár. Mindenki az esküvõre készül, Lilaék is készenlétben állnak. Ludovico fellázad a bolondokházában.

125.
Gloria és Salomon kimondják a boldogító igent. Chichita mindenkit megátkoz, és közben a tûzijátékokkal teli ládába dob egy gyufát. Mikor Altagraciát kérdezik, hogy elfogadja-e Macost férjéül, õ nem-et mond, és abban a pillanatban elkezdenek durrogni a tûzijátékok. Mindenki kirohan a templomból. Berenice rosszul lesz. Mindenki Juacat és Altagraciát keresi. Berenice asszony Simon karjaiban hal meg. A templom ajtaját valaki bezárta, ezért a lányok nem tudnak bejutni. Megjelenik Júdás asszonya.
Eltelik egy év, és Gloriáék által készített dokumentumfilmet láthatjuk. Gloria elmondja, hogy az esküvõn minden kamera be volt kapcsolva, onnan vették az anyagot. Júdás asszonya leleplezi magát. Mindenki megdöbbenésére Altagracia bújt meg a maszk mögött. Altagracia fegyverrel térdre kényszeríti Marcost. Altagracia elmondja, hogy mindenki bûnös, mert régen együtt követtek el egy gyilkosságot, de csak õ ment börtönbe, és senki sem látogatta meg.

126.
Altagracia elmondja, hogy Júdás asszonya mindenki miatt vált gyilkossá. Gloria kéri Altagraciát, hogy ne ölje meg Marcost. Marcos és Altagracia dulakodni kezd, és elsül a pisztoly. Altagracia kéri Juacat, hogy vigyázzon Gloriára. Sebastian megjelenik a templomban. A dokumentumfilm végén a következõ szöveg áll: Marcos Rojas Paul tiszteletére, és így derült fény Júdás asszonyának rejtélyére, az igazságtalanság áldozatára, a kegyetlen gyilkosságokra. Ítélje meg mindenki saját maga. Gloria és a barátnõi kiváló eredménnyel végeznek az egyetemen és megkapják a diplomát. Chichita meglátogatja Ludot a klinikán. Marcos egy év mulva szabadul. Panchonak és Cordinak kislánya születik .
Juaka, Chichi, Ricarda és Laura összejönnek a házban. Mindegyiküknél 1-1 csomag van, mindegyiküknek van egy Júdás asszonya ruha, maszk, paróka. Idõnként mindegyikük segített Júdás asszonyának megölni valakit. Most be akarják fejezni a történetet és megsemmisíteni a ruhákat. Juaka elõveszi a pincében talált pénzt és 4 felé osztja. Laura elveszi a pénzt, Chichita nem tartja szükségesnek. Juaka és Ricarda nem tartja meg a pénzt, hanem Rebekának akarják adni, aki biztosan jó célra fogja felhasználni. Elégetik Júdás asszonyának az öltözékeit.Gloria összegyűl a családjával és együtt koccintanak a Del Toro borral!


Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 216754
Hónap: 4634
Nap: 118