Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(40)

2009.12.31

86.
Glória az anyja és Altagracia akarata ellenére úgy dönt, hogy hozzámegy Salomonhoz. Marcos beszél Simonnal, hogy a testvérüket azért ölték meg, mert az szerelmes volt. Azt gyanítják, hogy Juan Vincente követte el a gyilkosságot. Marcos és Simon megpróbálja kiszedni Chichitából Sebastian atya gyilkosának a nevét. Berenice attól fél, hogy Isabel jóslata be fog teljesülni, és Glória lesz a következõ Júdás asszonya. A történet megismétlõdhet. De Glória nem másítja meg a döntését. Emma megpróbálja elcsábítani Panchot, hogy adja neki a rábízott dokumentumot. Éppen, amikor a csábító megcsókolja a férfit, akkor lép be Cordélia. Salomon megkéri Panchot, hogy vegyen 2 jegyet Miamiba. Emmának sikerül megszereznie a hamisított dokumentumot, amit Glóriának akar megmutatni az esküvõ elõtt.

87.
A templomban Emma találkozik a Júdás asszonyával, akinek felajánlja a segítségét. Júdás asszonya visszautasítja és bezárja a szobába. A szobában a lány talál 30 ezüstpénzt és fotókat, némelyiken a személyek vörössel vannak bekarikázva - Júdás asszonyának áldozatai. Gloria elõkészíti az esküvõt, és Salomon megpróbálja meggyõzni Augustin atyát, hogy Emmával való házassága nem érvényes. Az ügyvéd által adott dokumentumot nem találja túl meggyõzõnek a pap és beszélni akar Emmával. Emmának sikerül kijutnia. Az egyik menyasszonyi alak, fejbe vágja egy üveggel, elájul. Glória újra látja Sebastian atyát, aki némán rámutat az alagút bejáratára. Marcos is ott van Petuniával a háta mögött. Leoncio azt ajánlja Ludonak, hogyha békén hagyja Ricardát, akkor õ megmutatja az alagút bejáratát. Amikor bemennek vértócsát találnak és üvegszilánkokat. Ennek ellenére Leoncio folytatja az útját és a pénz keresését, Ludovico eltûnik a veszélyes helyrõl. Petu, Mica, René és Gabriel furcsálja Juaka, Altagarcaia, Chichita és Ricarda eltûnését. Pancho bevallja Salomonnak, hogy nem õrizte meg a szerzõdést, így az esküvõ veszélybe kerül. Emmát nem találni sehol, és úgy döntenek, hogy azt mondják Augustin atyának, hogy a nõ hirtelen utazott el a városból. Amíg senki nincs a templomban, Júdás asszonya rögzíti Emmát a gyóntatószékben, hogy minden úgy nézzen ki, mint 20 évvel ezelõtt.

88.
Augustin atya nem vállalja az esketést és azt ajánlja, hogy hagyják el a templomot. Amikor Glória egyedül marad a templomban, újra látja Sebastian atyát, aki a gyóntatószékre mutat. Amikor a lány kinyitja az ajtót, szörnyû látvány tárul elé. Emma nyakán egy dróttal, ömlik a vére, megpróbál elmondani valamit. Glória segítségért kiált és megpróbálja kiszabadítani Emmát. Altagracia és Juaca aggódik, hogy valami váratlan dolog történhet az esküvõ közben, és úgy döntenek, hogy oda mennek. Glória menyasszonyi ruhája csupa vér, ahogy kihúzza Emmát a gyóntatóból, ekkor jön Alirio. Akinek a szituáció teljesen világos, kirohan az utcára, és kiabálni kezd összecsõdítve az embereket. Amíg õ elmondja mindenkinek, hogy Glória megölte Emmát, Marcos elhiszi, hogy a lány ártatlan, és azt kívánja, hogy bárcsak megbûnhõdhetne, amiért õ ugyanezt tette Altagraciával. Segít Glóriának eltûnni az alagútban. Ott a lány újra látja Seabstian atyát, aki egy Júdás medált ad neki. Marcos megdöbben, mert az atyát nem látja, de a semmibõl elõkerülõ medált igen. Altagracia és Juaka megjelenik a templomban, ami már teli van, és Salomon Emma holtteste mellett van. A két nõ rájön, hogy túl késõn érkeztek és a legnagyobb félelmük beigazolódott. A rendõrség letartóztatja Salomont, és vallomást kell tennie Juacának és Altagraciának is. Glória a barátnõi segítségével megszökik.

89.
Calixto elveszti minden reményét, hogy elkapja a gyilkosokat. Biztos abban, hogy Juaka és Altagracia azok. Véleménye szerint az egész kihallgatás felesleges, mivel a két nõ szívesebben varrna mindent Vaisman nyakába. Glóriát a barátnõi elbujtatják egy magányos, elhagyatott helyen. A rendõrség mindent lezár és átvizsgál. Hogy ne találják meg õket, Marcos farmjára mennek. Közben Juaka próbál telefonon beszélni Petuval, de Glória nem akar beszélni vele. Alirio elmondja Ismaelnek és az anyjának, hogy mi történt a templomban. Egyikük sem ütközik meg túlságosan, és Chichita kérdezi csak meg, hogy elkezdték-e a kihallgatásokat. Alirio felhívja Emma szüleit, és közli velük a lányuk halálát, közben azt reméli, hogy mindent Salomon nyakába varrnak majd. Marcos beszél Calixtónak Glória látomásáról és a medál furcsa megjelenésérõl. Közben átadja a medált Simonnak, aki észreveszi az írást a hátulján „para mia hija” (a lányomnak) Ami annyit jelent, hogy Glória Sebastian lánya. A két fivér úgy dönt, hogy nem beszél Calixtónak errõl…de az pár pillanat múlva visszajön, hogy elkérje a medált. Marcos egy másikat ad neki. Ludo kinevezi magát a borászat elnökének és közli az alkalmazottakkal, hogy 100%-al növelni fogja a fizetésüket. Az általános üdvrivalgást nem osztja René és Gabriel, és Chichita és Ricarda sem, akik tudják, hogy milyen eredménye lesz az új managelésnek. Ernesto szerelmet vall Altagraciának. Ingerülten utasítja vissza a nõ és felnyitja a szemét, hogy Juaca szerelmes a férfiba. A férfi megdöbben ezen a híren. Marcos és Simon követeli Juakától, hogy fedje fel végre, hogy Glória Sebastian lánya. De a nõ tartja a titkot és közli, hogy az apa: Bartolome del Toro. A farmon Glória elégeti a menyasszonyi ruháját.

90.
Gloria a barátnõivel eltûnik Marcos farmján. Amikor a rendõrség hirtelen megjelenik, Simon elbújtatja a lányokat. Hamarosan megjelenik Juaca, aki pisztollyal fenyegeti meg Marcost és el akarja vinni a lányokat. Pancho és Cordi szerelmeskedni akarnak a pincében, de Ernesto rájuk talál és azt tanácsolja, hogy találjanak kényelmesebb helyet maguknak. Calixto kéri, hogy Juaka kamionját állítsák meg, mert feltételezhetõen nála vannak a lányok. Miután átkutatják a kamiont, kénytelenek elengedni Juacát, mivel nem találtak senkit. Alirio Salomonhoz kíséri Emma szüleit. Megvádolják a gyilkossággal, amit el sem követett. Altagracia megtudja, hogy már mindenki tudomást szerzett arról, hogy Glória Sebastian atya lánya. Nem tudja elképzelni, hogy honnan tudta meg Marcos és attól retteg, hogy Glória is meg fogja tudni. Berenice beszél Altagraciával, hogy most, hogy Salomont letartóztatták, igazán elfoglalhatná a helyét, mint a borászat elnöke

91.
Juaka barátai segítenek Glóriának és a barátnõinek eljutni Caracasig, mielõtt a rendõrség újra átkutatná a kamiont. Petunia Napoleont találja a házban. Chichi közbenjárásának köszönhetõen, Leoncio lesz a del Toro borászat biztonsági szolgálatának vezetõje. Marcos és Simon ki akarja szedni Altagraciából az igazat, Juaka és Sebastian közötti kapcsolatról, bemutatva a megtalált levelet. A levél hatására Altagracia keserû emlékeket él meg. Viszont Juaka nem mond el semmit, nem fedi fel az igazságot Glóriáról. Lila Alvarez- specialista Caracasból, azért jön, hogy megoldja Júdás asszonyának rejtélyét. Calixto nem igazán hisz a nõ munkájában. Szemmel láthatóan nem kedveli a kezdeményezéseit, ahogyan a nõt sem.

Telenovelas

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 216746
Hónap: 4632
Nap: 118