Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(41)

2010.01.03

91.
Juaka barátai segítenek Glóriának és a barátnõinek eljutni Caracasig, mielõtt a rendõrség újra átkutatná a kamiont. Petunia Napoleont találja a házban. Chichi közbenjárásának köszönhetõen, Leoncio lesz a del Toro borászat biztonsági szolgálatának vezetõje. Marcos és Simon ki akarja szedni Altagraciából az igazat, Juaka és Sebastian közötti kapcsolatról, bemutatva a megtalált levelet. A levél hatására Altagracia keserû emlékeket él meg. Viszont Juaka nem mond el semmit, nem fedi fel az igazságot Glóriáról. Lila Alvarez- specialista Caracasból, azért jön, hogy megoldja Júdás asszonyának rejtélyét. Calixto nem igazán hisz a nõ munkájában. Szemmel láthatóan nem kedveli a kezdeményezéseit, ahogyan a nõt sem.

92.
Markos elkezdi fejtegetni, hogy a testvére szerelme nem Juaka volt, hanem Altagracia és ezt közli is a két nõvel. Juakának kezd elege lenni az újságíró jelenlétébõl, mivel az egyre közelebb került az igazsághoz. Altagracia pedig a szavaival megerõsíti a gyanúját. Juaka kétségbeesésében, hogy megelõzze a katasztrófát, rálõ Altagraciára. Gloria rosszul lesz. Látomása van, látja, amint az anyja rálõ Altagraciára. Az ügyvéd erõfeszítéseinek köszönhetõen, Salomon óvadék fejében szabadlábon védekezhet. Nem hagyhatja el Carorát. Alirio iszonyatosan dühös emiatt. Ricarda és Chichita úgy döntenek, hogy Ludonak meg kell változni, hogy közelebb kerüljön egyszerûbb emberekhez. Leoncioval megszerveznek egy felfrissítõ tanfolyamot, ahol azt tanítják meg, hogy hogyan kell helyesen öltözködni és más szabályokat. Az ötletet az hiúsítja meg, hogy Salomon megjelenik és kidobja Ludot az elnöki székbõl. A helyi kórházban nem tudnak mit kezdeni Altagracia sebével, mivel az túl komoly sérülésnek bizonyul. Marcos intézkedni kezd, hogy átszállítsák a fõvárosba egy klinikára.

93.
Berenice elmondja Ismaelnek, hogy miután Glóriához jut a Salomon által meghamisított irat, sok minden meg fog változni. Berenice elmondja Salomonnak, hogy Júdás Asszonya eljuttatta Glóriához ezt a dokumentumot (ez azonos azzal, amit Emma adott át Júdás Asszonyának mielõtt meghalt a templomban) Az idõs hölgy Salomon és Ismael unszolására elárulja, hogy Júdás Asszonya a házban van, de nem meri elmondani, hogy ki az, mert fél, hogy vele is végezni fog. Juaka megérkezik Napoleon lakására, ahol Glória rejtõzik. Hamarosan Calixto is megjelenik, és letartóztatja Glóriát. Marcos és Simon beszélnek a halott testvérük egykori lelki tanítójával, aki elmondja nekik, hogy Sebastian le akarta vetni a reverendát és elhagyni az egyházat. Pancho beleegyezik, hogy elvegye Cordit. Lila Alvarez elmondja Glóriának, hogy Sebastian és Emma gyilkosának kézírása egy és ugyanaz. Calixto elrendeli a pincészet teljes átkutatását, mivel úgy sejti, hogy Laurát még életben találhatják.

94.
Berenice megpróbálja odaadni a dokumentumot Glóriának, de Calixto megakadályozza. A nyomozót nagyon kíváncsivá teszi, hogy Berenice ismerheti Júdás asszonyát. Lila talál egy cetlit Emma szájában. Egy letépett cetlit a megállapodásból, amin az áll "Salomon-az áruló". Emellett a nõ nyakán lévõ ujjlenyomatból kiderül, hogy az egyik gyilkos egy férfi. Leoncio lemegy a picébe, ráomlik a fal, a munkásoknak sikerül kihúzni õt végül. Kezében találnak egy videó kazettát, ami nagyon kíváncsivá teszi Ludot, Chichit és Ricardát. Gloria a börtönben, 3 lánnyal kerül szembe. Glória elárulja, hogy õ Júdás asszonya. Egyikük késsel próbálja megtámadni, de hirtelen láthatatlan falba ütközik: Glóriát Sebastián védelmezi. A nõ eldobja a kést, ami Glória kezébe kerül, ekkor érkezik a hír, hogy Glóriát a nõi börtönbe szállítják át. A borászat irodájában, mindenki a videokazettát nézi. Laura van rajta, aki elmondja, hogy csodával határos módon megmenekült, és el fogja mondani, hogy mi történt január 3.-án...Ricarda odarohan a videóhoz és kitépi a kazettát a gépbõl és kihúzza a szalagot, amit meg is tapos. Pancho bevallja a házasságtól való félelmének eredetét. Sok évvel ezelõtt, egy katona kényszerítette, hogy elvegye a lányát, mert rajta kapta õket az ágyban. Elkezdõdött a ceremónia, de közben Pancho elájult. Azóta 8 év telt el, de Pancho nem tudja hová lett a felesége. Lila ujjlenyomatot vesz Salomontól. Összehasonlítja az Emmán találtakkal. De jön Calixto és elrontja a tervét, azzal, hogy elmondja ezt Salomonnak. Marcos megpróbál bejutni Altagraciához a börtönbe, sikerrel jár. Ismael megtartotta a videó kazettát és megjavítja. Ekkor lép be Juaca.

95.
Ricarda, Chichita, Leoncio, Ludoviko és Juaka, újra megnézik a filmet, megértik, hogy Laura mindent el fog mondani arról, ami Sebastiannal történt a meggyilkolása napján. De váratlanul megszakad a hang. A kazetta komolyan megsérült. Gloriát ugyanabba a börtönbe szállítják, ahol Altagracia volt bezárva. A cella társak Júdás Asszonyának a lányának nevezik el. Simon és Salomon megtudja Ismaeltõl, hogy Laura él és ki fog tálalni. Ismael, Alirio, Salomon és Simon megpróbálnak visszaemlékezni arra a végzetes éjszakára. Altagracia bevallja Marcosnak, hogy Glória Sebastian és az õ lánya. Ricarda, Chichita és Juaka bevallják, hogy nem látták, hogy ki ölte meg Sebastiant.

96.
Glória cellatársai azt ajánlják, hogyha kedves az élete, gyõzzön meg mindenkit, hogy õ Júdás Asszonyának a lánya.
Ludovico alkalmazza Micaelát és Petuniát, hogy készítsenek el egy filmet, ami megnyugtathatná a munkásokat. Berenice elmondja, hogy Júdás asszonya attól fél, hogy a végzetes éjszakáról minden kiderül. Az idõs asszony meglepõdik azon, hogy Salomon látta, amikor Juan Vincente kiszúrta Leoncio szemét. Salomon megpróbálja kideríteni, hogy Juan Vincente hogyan és miért került a templomba. Emiatt a kitartása miatt, Berenice rosszul lesz. A srácok, elmondják Ludoviconak, hogy látták Laurát a pincében. Laura azért jelenik ott meg, mert találkozója van Chichivel és Ricardával. Egyikük sem sejti, hogy a kamera még mindig be van kapcsolva. Laura felidézi, hogy Adalberto megerõszakolta. Chichi emlékezteti, hogy a férfit együtt ölték meg, és megesküdtek, hogy ezt soha senkinek nem fogják elmondani. Juaka ugyanezt elmeséli Glóriának.

Telenovelas

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 216758
Hónap: 4638
Nap: 120