Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(46)

2010.01.29

102.
Ricarda és Juaka úgy gondolják, hogy Laura világosította fel Juan Vincente del Torot a lánya és Sebastian atya viszonyáról, ami a gyilkossághoz is vezethetett. Glória és a barátnõi a pincében találkoznak Laurával, aki a kulcs fejében elmondja, hogy ki ölte meg a papot. Laura elmondja, hogy Altagracia és Sebastian atya szeretõk voltak, és a pap le akart mondani a hivatásáról. Laura szerint Juaka ölte meg Sebastian atyát, mert Juaka távozott éppen azelõtt, amikor Altagracia megtalálta Sebastian atyát a gyóntatóban. Laura és Ernesto kinyitnak egy ajtót, ahol azt remélik, hogy megtalálják Juan Vincente pénzét, de amikor benyitnak, látják, hogy valaki már járt a helyiségben. Marcos úgy dönt, hogy beszél Laurával, lemegy a pincében, követi õt Calixto, és letartóztatja Laurát. Ernesto eltûnik, váratlanul halaszthatatlan ügyére hivatkozva. A rendõrségen Laura Altagraciát vádolja meg, hogy õ Júdás asszonya és Juaka a segédje. Calixto és Lila mindenkit kihallgat egy hazugságvizsgáló segítségével. Elõször Altagraciát. Amikor azt a kérdést teszik fel neki, hogy megölte-e vagy sem Sebastian atyát, nemmel válaszol. Alirio és Ismael megpróbálják megakadályozni, hogy az anyjukat is kihallgassák, de Lila nem hallgat rájuk. Chichita ekkor saját kezébe veszi a dolgot, a mosdóba kéredzkedik, ott pedig, más valakinek a bõrébe bújva, megfenyegeti Calixtót egy késsel.

103.
Chichita megjátsza, hogy újra rohama van. Calixtot megfenyegeti, hogy megöli, majd követeli, hogy semmisítsék meg a gépet. A nyomozó látva a feldühödött "beteget", elrendeli, hogy bevigyék egy klinikára. A gép nem mutatja az értékeket, mivel Juaka elállította. Ricarda került sorra, de amikor félig elmond egy mondatot, visszavonja a szavait, mondván, félreértette a kérdést. Laura továbbra is Altagraciát vádolja. Santiának sikerül Júdás Asszonyát Berenice szobájába zárni. Amikor Salomon és Ernesto fegyverrel a kezükben berontanak Berenice szobájába, senkit sem találnak. A menyasszony a szekrényben bújik el. Egyszerre csak senki nem tudja honnan, elõkerül Altagracia. Lila és Calixto vezetésével megérkezik a rendõrség és átkutatják a házat. Júdás Asszonya a segédje segítségével, megöli Santiát. Berenice talál rájuk, akit utasítanak, hogy fogja be a száját. Ismael és Alirio fegyverszünetet kötnek. Lila egy mozdulatlan Júdás asszonya alakot lát a padláson, hívja Calixtót, Dulcee azt mondja, hogy hallotta, amint odafentrõl valaki a medencébe dobott valamit. Kiderül, hogy a padláson lévõ mozdulatlan alak, nem Júdás asszonya, hanem az áldozata, Calixto és Salomon otthagyják Lilat, akire Júdás asszonya rálõ. Calixto húzza ki a medencébõl Santiát.

104.
Calixto és Salomon megtalálják a megsérült Lilát, aki el van maszkírozva Júdás asszonyának. Salomonnak nehezen sikerül meggyõznie a rendõrt, hogy ne lõjön rá, emlékezteti arra az esetre, amikor megölték Carment. Calixto végül rájön, hogy a hazugságvizsgálóval kudarcot vallottak, arra a megállapításra jut, hogy mindegyik gyanúsított Júdás asszonya volt egy bizonyos esetnél. Chichi elmondja Altagaciának és Juakának, hogy Ricarda segített neki megszökni a kórházból. Laura megmutatja a nyomozónak azt a cetlit, amin megfenyegetik, hogy megölik, ha az igazságot elmondja. Laura megpróbálja meggyõzni Calixtót, hogy Sebastian atyát Juaka ölte meg. Ernesoó kétségbe vonja, hogy Laura biztonságban lehet ezek után, de a nyomozó meggyõzi, hogy a tanúprogram meg fogja védeni a nõt. Pancho és Cordi a tengerpartra mennek. Beindulnak Lorena szülési fájdalmai. René és Gabriel próbálnak segíteni. Berenice készen áll arra, hogy elmondja az igazságot Sebastian atya gyilkosságáról, annak ellenére, hogy a lánya és Juaka megtiltották, hogy beszéljen róla. Már csak Ismaelre vár, mivel a történet nélküle nem lenne teljes.

105.
Berenice mesélni kezd január 3.-án történtekrõl, de Juaka le akarja állítani. Az idõs hölgy az elbeszélés közben rosszul lesz, orvost kell hívni hozzá, de amikor jobban lesz, be akarja fejezni a történetet. A rendõrség letartóztatja Cordit és Panchot a tengerparton, közszeméremsértésért. Glória újra látja Sebastian atyát. Eközben Ludo bevallja, hogy azon az éjjelen õ is ott volt a templomban, mert Aliriot és Ismaelt kereste. Látta, amint az atya és Juan Vincente del Toro veszekedtek, és Ludovico biztos abban, hogy a nagybátyja ölhette meg a papot. Berenice bevallja, hogy õ ölte meg a papot. Mielõtt elmenne a rendõrségre, odaadja Glóriának azt a dokumentumot, amit Júdás asszonya adott neki.

106.
Annak reményében, hogy megtalálja a pénzt, Ernesto úgy dönt, hogy lemegy a pincének abba a részébe, ahol Laura találkozott Juan Vincentével. Váratlanul megjelenik Júdás Asszonya és alkut ajánl fel, de a férfi nem fogadja el, mire megsebesíti õt Júdás asszonya, ezzel kényszerítve arra, hogy elfogadja a feltételeit. Ernesto egyedül azt kéri, hogy Laurát ne bántsa. Egy óvatlan pillanatban lekapja a maszkot és meglepve látja, hogy ki van mögötte...Júdás asszonya mégis életben hagyja. Gloria elolvassa a nagyanyjától kapott dokumentumot. Salomon hiába akarja megmagyarázni, Glória nem hallgatja meg. Berenice abba a cellába kerül, ahol Laura is van. Lila, megszegve a törvényt, a cellát megfigyelés alá helyezi, hátha ki tud deríteni valamit a két nõ beszélgetésébõl. Ricarda és Chichi késõn érkezik az étterembe, ahol a férjeik már várnak rájuk. Azok gyanakodnak, hogy a két nõ vajon azért késett-e, mert megöltek valakit megint? Ernesto is megjelenik.

telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 216749
Hónap: 4633
Nap: 119