Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(35)

2009.12.16

76.
Simon megkéri Glóriát, hogy kérdezze meg a szellemtõl, hogy ki ölte meg. Sebastian elvezeti a lányt és a fiatalokat egy alagút bejáratához. A lány megtalálja a helyet, ahová az atyát temették. Calixto kérdezõsködik Január 3.-a felõl Berenicnél és Ivonnál. A szolgáló kávéval kínálja a nyomozót, amibe altatót kevert. Ivonne és Ismael hallgatásra kényszeríti Berenicet, ha nem akarja, hogy a lánya újra börtönbe kerüljön. Júdás asszonya pisztollyal felfegyverkezve lemegy a pincébe és rálõ a fiatalokra, de elvéti a lövést. Ricarda, Chichita és Ludoviko szeánszot rendez, hogy megidézzék Juan Vincente lelkét.

77.
Amikor Calixto magához tér, Altagracia áll elõtte és megkéri, hogy ne háborgassa többé Berenicét, mert nem akarja, hogy az anyja a diliházban kössön ki. Agustin atya közli Calixtoval, hogy Glória és a barátaival találtak valamit az alagútban. Gloria és a barátnõi visszamennek a pap maradványaihoz. Akinek reverendájában pénzt találnak. A fiatalok, még egy holttestet találnak. Salomon kijelenti, hogy mindenkit elbocsát, aki segíteni mer Juakának és Altagrcaiának, akik új céget alapításában. Pancho megpróbál kibékülni Cordéliával.

78.
Altagracia elmondja Calixtonak és Salomonnak, hogy hol van az alagút. Salomon elmeséli Emmának, hogy emlékszik, amikor kisfiú volt, egyszer járt ott az apjával és egy bizonyos asszonnyal. Lehet, hogy õ az a gyermek, aki tanúja volt a pap meggyilkolásának. Juaca ideges, amikor Glória megpróbálja kideríteni, hogy a 2. csontvázat ki helyezte ott el. Calixto be akarja bizonyítani, hogy Alirio a gyermek,- aki szemtanú volt. Gabriel és René otthagyja a borászatot. Chichita megkérdezi a férjét, hogy emlékszik-e, arra az éjszakára, amikor megölték a papot. Ludoviko azt feleli a feleségének, hogy az az éjjel már mögöttük van. Berenice meglátogatja Marcost. Az újságíró tõle tudja meg, hogy Altagracia Istenhez tett fogadalmat, miszerint ha a férfi felépül, akkor õ soha többé nem keresi a férfit.

79.
Júdás asszonya elhagyja az alagutat. Santia azt tanácsolja Glóriának, hogy tartsa titokban a videót, amin rajta van, hogy Júdás asszonya rájuk lõtt, mert fél, hogy a "menyasszony" bosszút áll. Az alagútban Calixto azt tervezi, hogy sokkolja majd az állítólagos szemtanút. Amikor leér az alagútba, a holttesteket más pozícióban találja. Az eset után Glória úgy gondolja, hogy Júdás asszonya továbbra is ölni fog a pénzért. Marcos és Simon kéri Glóriától a filmet, de a lány nem adja nekik az eredetit, de megígéri, hogy le fogja másolni a rendõrségnek.

80.
Pancho elmondja a barátainak, hogy Leoncio azért vesztette el az egyik szemét, mert az megpróbálta meglopni Juan Vincente del Torot. Cordelia kéri az anyját, hogy bocsásson meg Leonciónak. Juaka és Altagracia megtalálja az ellopott maradványokat és eldobált ruhákat. Úgy döntenek, hogy megsemmisítik az összes bizonyítékot, hogy eltemessék végre az egész történetet. Calixto megkísérli, hogy részleteket tudjon meg Alitól és Ismaeltõl a 20 évvel ezelõtti gyilkosság éjjelérõl, ami kapcsán fontos felismerésre jut Chichitával kapcsolatban. Arra a következtetésre jut, hogy Chichita akart megszökni Julian Moreraval, hátrahagyva a gyerekeit. Azt is kideríti, hogy Alirio Julian Morera fia. Alirio Glóriához megy azért, hogy megvigasztalja. Emma ezt ki akarja kihasználni, hogy meggyõzze Salomont, hogy Alirio és Glória szeretõk. Ali megesküszik, hogy megöli Calixtot, amiért az felfedte, hogy ki is az apja valójában. Judás asszonya elcsalja Calixtot a temetõbe, és elkapja.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 216753
Hónap: 4634
Nap: 119