Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(43)

2010.01.15

97.
Altagracia bevallja Marcosnak, hogy azon a végzetes éjjelen, megölték Adalbertót, aki megerõszakolta Laurát. Azt is elmeséli, hogy Sebastian látta a gyilkosságot, és otthagyta õket, hogy segítségért menjen. Altagracia, Laura és Marina elindultak utána, hogy megkeressék és megkérjék, hogy ne szóljon a rendõrségnek, de nem találták meg a papot. Juaka is mesél, hogy Chichita is kiment akkor levegõzni. Ricarda ugyanezt meséli Petunak, Micaelának és Salomonnak, és, hogy Õ pedig Juakával ment wc-re. Altagracia elmondja Marcosnak, hogy õ nem ölhette meg a papot, mert nagyon szerette. Azt is elmeséli, hogy hogyan találta meg Sebastiant a gyóntatószékben. Juaka megtudja Chichitõl és Ricardától, hogy Laura él. Altagracia beleegyezik, hogy megmutassa Marcosnak a helyet, ahol minden történt.

98.
Altagracia részletesen elmeséli az akkor történteket. Elmondja, hogy segíteni akart Sebastiannak, de megjelent Isabel. Sebastian Altagracia karjaiban halt meg. Chichivel és Juakával együtt temették az alagútban, Adalberto mellé. Amint visszafelé jönnek a templomból, zajt hallanak. Lila és Simon jön, akik azt akarják, hogy vizsgálják meg a helyet, ahol a csontokat találták. Altagracia vonakodva, de beleegyezik. Juaca, Chichi és Ricarda megtudja Ernestotól, hogy Laura él, és bosszút akar állni, amiért meg akartak tõle szabadulni. Salomon elmegy Berenicehez, hogy többet tudjon meg Júdás asszonyáról. Két júdás asszonya várakozik a háttérben, az egyikük Salomon mögé kerül és leüti és éterrel elkábítják. Berenice kéri õket, hogy ne öljék meg. Ugyanekkor Marcos kávét iszik, amit Ivonne szolgált fel neki. Néhány pillanat múlva rosszul lesz: tudja, hogy a szolgáló tehetett bele valamit. Erõs álmosság lesz rajta úrrá, miközben Ivonne csak némán néz rá és mosolyog.

99.
Júdás asszonya utasítja a segédjét, hogy ne ölje meg Salomont. Egy régi szobában hagyják, egy pislákoló gyertyával.
Altagracia feltételezi, hogy Sebastian fel akarja fedni az igazságot. Megjelenik Pancho felesége, Lorena. Mindez akkor, amikor Cordi is jelen van. Hogy kimásszon a csávából, Pancho azt mondja, Gabriel felesége a nõ. Glória ügyvédje közli Calixtóval, hogy szabadon kell engednie a lányt, a nyomozó kénytelen aláírni a szabaduló okmányt. Alirio a börtönben azt hazudja Glóriának, hogy õ segített tisztázni a lányt, de ezt az ügyvéd megcáfolja. Juaka megfenyegeti Marcost, hogy megöli, ha Glóriának elmondja az igazat.

100.
Lorena közli Gabriellel, hogy Panchoval el kell válniuk, mivel gyereket vár, de nem a férjétõl. Gloria meglepõdik, amikor megtudja, hogy Júdás Asszonya meg akarta ölni Salomont. Meg akarja tudni a nagyanyjától a részleteket, aki megnyugtatja, hogy Júdás Asszonya nem fogja bántani. Laura megígéri Glóriának és a barátnõinek, hogy elmondja az igazat arról a végzetes éjjelrõl, ha visszaadják neki a kulcsot, amit Juaka lopott el tõle. Laura biztosítja õket, hogy Juaka Júdás Asszonya, és õ ölte meg Sebastian atyát, amikor a wc-re mentek Ricardával. Ismael megmutatja az apjának az új címke tervezetét. Ludót sokkolja amit lát: a képen Júdás Asszonya van, vörös háttérrel. Alirio azt gyanítja, hogy valaki a rokonai közül Júdás Asszonya. Ivonne ruhákat hoz Santiának, Berenicétõl és ravaszul ráveszi, hogy vegye fel a parókát is, mert azzal sokkal fiatalabbnak látszik majd.

101.
Salomon és Pancho úgy dönt, hogy tõrbe csalják Ivonnet és Berenicét. Júdás Asszonya, amint tudomást szerez Santiáról, elengedi Berenicét. Amint Ivonne meghallja Salomon és Pancho hangját, kéri Júdás Asszonyát, hogy tûnjön el, amilyen gyorsan csak lehet. Salomon, amint Judás Asszonyát követi, meghallja a borászat irodájánál, hogy Altagracia és Juaka veszekszik valamin. Egy óvatlan pillanatban a férfi leleplezi magát, és Juaka rászegez egy pisztolyt. Berenice fél, hogy Júdás Asszonya meg fogja õt ölni. Megmutatja Calixtónak a cetlit. A rendõr felfigyel a jelekre, és arra is, hogy Júdás asszonyának eseteinél Juaka és Altagracia mindig máshol volt. Egy spiritiszta szeánsz után Chichi, Ludo, Leonció és Ricarda megtalálják Juan Vincente pénzének egy részét, és Altagraciának szóló levelet. Ami annyira sokkolja õket, hogy az 1 millió dollárról szóló értékpapírnak egyikük sem szentel figyelmet. Cordi megtudja, hogy Pancho és Lorena házasok, kiderül, hogy ezt Salomon is tudta, sõt ismerte a hölgyet is. Ricarda odadja a levelet Altagraciának. Kiderül, hogy Juan Vincente tudta, hogy Sebastian le akarta vetni a reverendát...Ismael szerelmet vall Cordinak. A lány nem tudja õt másként szeretni csak, mint barátot. Laura csak akkor találkozik a lányokkal, ha azok Juaka nélkül mennek.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 216757
Hónap: 4637
Nap: 121