Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(37)

2009.12.22

81.
Santia, Petunia és Micaela megtalálja a nyomozót egy kereszten. Az egyik Júdás asszony le akarja õket lõni, de a másik nem engedi, végül mindkettõ eltûnik. A rendõrt a kórházba szállítják. Gloria követi Sebastian atya szellemét, aki elvezeti egy magán lakrész padlására. Ott talál néhány fotót Altagraciáról és Sebastian atyáról, amin közösen vannak. Késõbb Gloria visszajön ide a barátnõivel. Megpróbálják megérteni, hogy miért mutatta ezt meg az atya Glóriának. Biztosak abban, hogy ezzel akart rámutatni, hogy Altagracia a gyilkos. A lányok találnak egy félig összegyûrt levelet, amit Glória nagyapja írt, amiben Leonciot árulóként nevezi. Salamon bevallja Panchonak, hogy meghamisította a szerzõdés aláírását, és emiatt a papír miatt kellett elvennie Emmát. Elmondja a tervét, hogy bár õ marad a cég elnöke, de nem akarja megsérteni Glória és Juaka jogait. Salomon megkéri a barátját, hogy rejtse el a dokumentumot. Ludovico el akar válni Chichitától.

82.
Ernesto bevallja Juakának, hogy kedveli Altagrcaiát. Juaka fájdalommal fogadja a vallomást, mivel õ is hasonlóképpen érez Ernesto iránt. Gloria megpróbálja megtudni a nagyanyjától, hogy mi történt azon a fatális éjszakán. Berenice elmondja, hogy a lánya kölcsönkérte Ricarda menyasszonyi ruháját, hogy férjhez menjen Julian Morerahoz, aki miatt összeveszett a barátnõivel. A lányok azt is megtudják Berenicétõl, hogy Altagraciának volt még egy võlegénye. Miután Glória megmutatja Altagrcaiáról és Sebastiánról a közös fotót, a nõ rosszul lesz. Alirio orvosnak álcázza magát, hogy bejusson Calixto kórtermébe, hogy megölhesse a nyomozót.

83.
Salamon odaadja Panchonak a szerzõdést és megkéri, hogy vigye el Caracasba és rejtse el, és hogy valamit derítsen ki Alirióról. Pancho egy erõszak miatti ügyet talál Alirio ellen. Chichita elmegy a misszionárius centrumba, mint Tereza, de találkozik ott Leoncióval és gyorsan elrejti a titkát a kettõs életérõl. Leoncio megkérdi, hogy tudja e mi történt Adalbertóval, akivel õ és Ernesto is együtt dolgozott. Leoncio elmondja a lányoknak, hogy Chichita és Adalberto kereste Juan Vincente vagyonát. Cordelia mindenáron próbálja szétválasztani Chichit és Leonciot. Örül, amikor az apja úgy dönt, hogy elmegy Carorába. Vaisman arra kéri az ügyvédet, hogy törölje a házasságát Emmával. Az ügyvéd egy egyszerû megoldást javasol: ha a férfi kényszer hatása alatt házasodott, akkor az a házasság érvénytelen. Salomon elraboltatja Glóriát. Salomon cserébe a lányért azt az írást követeli Juakától, amit Emmával kötött esküvõje napján írt a lánynak.

84.
Salomonnak sikerül a bizonyítékokkal meggyõznie Glóriát, hogy Alirio és Emma választotta õket szét. Alirio megpróbálja ezt letagadni, de Glória nem hisz neki többé. Újra együtt van Salomonnal. Leoncio kitûzi a Ricardával való találkozás napját. Ludo, aki errõl tudomást szerez, megpróbálja ezt a találkozást megakadályozni. Juaca és Altagracia attól félnek, hogy Glória megtudja az igazságot. A lány túl közel került az igazsághoz, amikor megtalálta a fotókat, amin Altagracia és Sebastian atya van. Petunia elmondja Marcosnak és Simonnak a fotókról, amely 1979-ben készült, abban az évben, amikor Glória is született, és amikor a leendõ atya még tanult. Ugyanakkor a srácok odaadják az újságírónak a videó másolatot, ami az alagútban készült, amikor rájuk lõtt Júdás asszonya. Chichita figyelmezteti Juacát és Altagraciát, hogy Leoncio visszajön Carorába. Úgy döntenek, hogy figyelni fogják Ricardát, hogy meg tudják, hogy miért tér vissza a férfi. Berenice kikotyogja Chichitának, hogy Altagraciának románca volt a pappal.

85.
Emma és Alirio bosszút akar állni Salonmonon és Glórián. Juaka azt tanácsolja Ernestonak, hogy mondja el Altagrcaiának, hogy szereti õt. A férfi nem is sejti, hogy Juaka érdeklõdik iránta. Leoncio biztosítja Ricardát, hogy nem akarta elhagyni a nõt, hanem a körülmények alakulása miatt kellett elmennie, mert Juan Vincente meg akarta õt ölni. Ricarda kidobja Ludot a házából. Marcos gyanítja, hogy Altagraciának viszonya volt az atyával. Az újságíró bevallja, hogy nem tudta a lány nevét, de Sebastian a kedvéért le akart mondani a papságról. Juaka Salomon magyarázatát követeli, hogy merte feleségül venni a lányát. Emma véletlenül meghallja Juakát.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 216747
Hónap: 4633
Nap: 119