Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az eheti rész epizódismertetője(21)

2009.09.11

11.
Ismael az anyját keresi, és bemegy Altagracia házába. Ott talál egy pár véres kesztyût. Salomon hazaviszi Glóriát, aki otthon elmeséli, hogy mi történt. Santia asszony elmeséli, hogy a mennyasszonyi ruhás nõ Júdás asszonya és szereti ijesztgetni az embereket. Ismael mesél Altagraciának, hogy milyen szörnyû a családi élet náluk, meg hogy Chichitának milyen rohamai vannak, ezért õ szokott vigyázni az anyjára. Ludovico is megjelenik Altagraciánál, és a feleségét keresi.Isbael és Sagrario szöktettem meg Juliant a kórházból. Isabel rátör Glóriára és figyelmezteti, hogy vigyázzon magára, mert Glória Júdás asszonyának a reinkarnációja.

12.
Buenaventura megkérdezi Sagrariót, hogy õ írt-e a fara az elhagyott présházban. Sosa ügyvéd ellátogat Altagraciához. Chichita szervezi a partyt. Chichita és Maria a múltról beszélgetnek. Marian elmondja, hogy azért jött, hogy megkaparintsa a vagyont. Emma elmegy Altagraciához, és meghívja az ünnepségre. Laura elmegy a templomba, hogy megbeszélje az esküvõjét. Isabel a padon talál egy ezüst pénzel teli erszényt.

13.
Glória rájön, hogy a videófelvételen látott pap, Sebastián atya, akit meggyilkoltak, és ugyanezt a papot látta a temetõben is. Emma rájön, hogy Krisztinát igazábóûl Glóriának hívják. Juaca elmeséli Buenaventurának, hogy sikerült ügyvédet szerezniük. Marcos összefut a templomban Altagraciával. Isabel rátámad Altagraciára, és közli, hogy látta a templomban, amikor Sebastiánt megölte. Laura is Altagraciára támad a templomban. Marcos az egész falut Altagracia ellen hangolja.

14.
A templomban, mindenki Altagraciát vádolja. Glória idõben érkezik, és Altagracia védelmére kel. Ismael az anyjával ebédel, amikor egy férfi Chichitára köszön, de más néven szólítja.
Glória és Altagracia elmennek egy csendes helyre beszélgetni. Salomon elmeséli Ernestónak, hogy beleszeretett Glóriába.

15.
Altagracia elmeséli Glóriának, hogy õ kérte meg Juacat, hogy ne beszéljen róla, és arról, hogy börtönben van. Glória is mesél az életérõl, és elmondja, hogy dokumentumfilmet szeretne készíteni Altagracia életérõl. Salom találkozik Glóriával, és kérdõre vonja, hogy miért nem jött be a céghez. Juaca mesél Altagraciának Glória látomásairól. Berenice szerint ez Isten adománya, és Bartolomének is voltak ilyen látomásai.

Forrás:telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Május / 2021 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 294467
Hónap: 3671
Nap: 169