Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A történet

2009.08.14

Gloria Leal egy fiatal, szép, de naív nõ, akinek a filmezés az élete. Egyik nagy álma, hogy filmre vigye az egykoron 20 éves, pap-gyilkos nõ, Altagracia Del Toro misztikus és izgalmas történetét. A legenda úgy emlegeti Altagraciát, mint "Júdás asszonyát", s az újságok címoldalukon közlik, amikor a borvidék örökösnõje büntetését letöltve kiszabadul a börtönbõl. A városka lakói félnek a nõtõl és a köré fonódó titok csak még inkább elmélyül, amikor újabb gyilkosságok történnek, s minden egyes bûntény körül, - csakúgy, mint régen -, egy menyasszonyi ruhába öltözött, különös nõalak tûnik fel. Lehet, hogy Altagracia nem bûnös? De akkor ki a gyilkos? Ki "Júdás asszonya"?
Gloria a dokumentumfilm készítése közben, találkozik, s szerelemre lobban Salomón Vaisman-nal, a Del Toro borvidék igazgatójával. Salomón kezdetben nagyon kedves vele, de viselkedése alaposan megváltozik, amikor Altagracia feltûnik a színen és követelni kezdi jogos örökségét: a Del Toro borvidéket, és a hozzá tartozó birtokot. Gloria nem érti Salomón reakcióját, s még jobban elbizonytalanodik, amikor filmje forgatása közben egyre közelebb kerül a titok megoldásához.
Vajon milyen kapcsolat fûzi egymáshoz Salomónt és Altagraciat? Miért próbálja meg Salomón eltitkolni a múltat? Altagracia Del Toro legendája a szélsõségek története. Dráma, gyûlölet, bosszú, féltékenység és szerelem bonyolítja a szálakat, hogy a végén fény derüljön a nem mindennapi igazságra.

forrás: teleonvelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 362319
Hónap: 1820
Nap: 60