Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sorozat elsőszámú trailere

2009.08.17

Itt az első trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=dj4OKGqzhMM

Itt pedig a forditása magyarra:

 

Üdvözlöm önöket, Chantal Beadux vagyok, szeretném önöket meghívni a Júdás asszonya c. sorozatba. A júdás asszonyában Gloriat alakítom,akinek szembe kell kerülnie egy olyan világgal ami tele van rejtéllyel és intrikákkal.Amikor hallottam Altagracia del Toro történetét,eldöntöttem,hogy dokumentumfilmet készítek az életéről.Soha nem gondoltam volna,hogy amikor a Del toro borvidékre megyek , találkozom a szerelemmel,egy olyan szerelemmel, ami eljuttat addig,hogy Júdás asszonya legyek..Barátaim ne felejtsék el,hogy van egy találkozónk a La Mujer de Judasban!

 

 


Astrid Carolina Herrera vagyok.Szeretném bemutatni az új produkciómat a La mujer de Judasban.Én Altagracia del Toro, visszatérek 20 év múlva hogy visszaszerezzek mindent, és szembekerüljek Salomon Vaismannal, mint Júdás Asszonya.

 


Üdvözlöm önöket, Julia Restifo vagyok, és szeretném önöket meghívni a La mujer de judasba.Egy olyan sorozatba, ahol az intrikák és a rejtélyek fölénybe kerülnek az igaz szerelemmel .Juaquina Leal vagyok, de mindenki úgy ismer hogy Juaqa.Én vagyok az egyetlen ember, aki tudja Júdás asszonya igazi titkát.

 


Üdvözlöm önöket, Juan Carlos García vagyok, szeretném önöket meghívni a La mujer de Judasba, ami eg yolyan történet , ami tele van szerelemmel, intrikákkal és sok rejtéllyel.A lamujer de Judasban Salomon Vaismant alakítom, aki egy nagyon ambíciózus ember.Már évek óta a Del toro borászatban ddolgozom, és nem fogom engedni,hogy elvegyék tőlem, főleg nem Júdás Asszonya!

 


Üdvözlöm önöket, Mirela Mendoza vagyok,szeretném meghívni önöket egy csodálatos sorozatba, ne hagyják ki a La mujer de Judast!A la Mujer de Judasban én vagyok Emma Brandt és Salomon Vaisman barátnőjét alakítom.Nem fogom megengedni,hogy elvegyék tőlem, főleg nem Gloria Lealnak!

 

Hogy vannak barátaim?Én Luis Gerardo Núnez vagyok, és szeretném önöket meghívni a Júdás Asszonyába, biztos vagyok benne,hogy nagyon fog önöknek tetszeni.Marcos Rojas Paúl egy olyan újságíró, aki mindent megtesz azért,hogy bebizonyítsa Júdás asszonya bűnösségét.

 


Üdvözlöm önöket, javier Vidal vagyok, és Ludovico Agüero del torot játszom,aki egy nagyon ambiciózus ember a Júdás Asszonyában.

 


Üdvözlöm önöket, Albi de Abreu vagyok, és szeretném meghívni önöket egy új sorozatba,biztos vagyok benne,hogy tetszeni fog önöknek a Júdás Asszonya.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 216747
Hónap: 4633
Nap: 119